30 Köksmust-Haves för att höja ditt kockspel

By | September 18, 2023

BuzzFeeder Hannah Loewentheil köpte en fritös under karantänen och ångrar inget: “Vänner till mig var lyhörda för sin nya Instant Vortex Plus 6-i-1 Air Fryer, så efter att ha läst liknande feedback på Amazon bestämde jag mig för att det såg ut som en vinnare Jag tänkte att jag skulle använda den här apparaten främst som luftfritös, men som en extra bonus kan den också rosta, steka, baka, värma upp och torka mat. Jag har haft den här fritösen i ungefär tre veckor nu, och jag kan ärligt säga att den har blivit hjälten i mitt kök. Den förvärms snabbt, den är tillräckligt stor för att rymma en bra mängd mat på en gång, den är lätt att rengöra och den gör att maten smakar krispigt på utsidan och fuktig på insidan utan någon olja. Jag har använt min air fryer för att göra grönsaker nästan varje kväll och det gör att de smakar så gott. Om du lagar mat för barn, kräsna ätande, eller om du bara inte blir så exalterad över att äta grönsaker, kan airfryern vara perfekt för dig. Om du gillar kyckling kan fritösen förändra ditt liv, och jag menar inte att det är dramatiskt. Fritösen producerar kyckling av restaurangkvalitet som smakar absurt dekadent, förutom att det inte finns någon olja inblandad i tillagningen – bara luft. Tack vare airfryern blir kycklingen så krispig. Jag kunde inte fatta att jag gjorde det här hemma!!”

För att lära dig mer, läs hennes glödande air fryer recension.

Få 6-i-1 6-quart-storleken från Amazon för 125 $ (finns i tre stilar och två storlekar)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *